top of page

Om Vileva

Johanna

Vileva är grundat av mig Johanna Lorentzson i Nyhamnsläge 2007. Från 2023 är Vileva baserad i Varberg. 

Jag är också övertygad om att alla har nyckeln till sitt välmående inom sig. Vi känner alla igen sanningen, och sanningen är att det vi söker efter redan finns inom oss. Vi föds med kärlek och glädje i vårt hjärta, - kraft, energi och stillhet i vår kropp, -och klarhet och frid i vårt sinne. 
Det är ur denna filosofi som jag har skapat Vileva, för att vi med stöd kan återupptäcka grundläggande vitala kvalitéer som vi bär inom oss.
Att ge tid till sig själv är som mat för din själ, och hjälper dig skifta perspektiv från din person till ditt varande, för att påminna dig om vem du verkligen är. För att sedan kunna gå ut och ge till andra.
Vileva vill vara en ljuspunkt
 och ett stöd för dig att återkoppla med dig själv och andra. Ibland behöver kropp och sinne lite hjälp på traven och Vileva välkomnar dig som du är med omtanke, livsglädje och kärlek. 

 

Jag gillar sammarbeten och är alltid öppen för nya möjligheter Hör av dig:
 

(Jag är utbildad Hälsovetare -fil.kand  i biomedicin med inriktning fysisk träning och fysiologi/anatomi, behandling - skador och sjukdomar, friskvård, folkhälsa, näringslära, hälsopedagogik, psykologi och idrottspyskologi, organisation, ledarskap och arbetsmiljö. Jag har fortbildat mig kontinuerligt och har ett flertal licenser och diplom.

Jag har utfört behandlingar, arrangerat kurser, yogaresor, samt utbildat Hälsocoacher och Hälsovägledare sedan 2007.)

Välkommen till Vileva! 

Johanna

Läs mer - Vad är en Hälsovetare

Hittar hit

bottom of page