Vilevayogaklasser


Öppna Vilevayoga klasser under höst/vinter 2017/2018:

För vem: Klassen är utformad så att de passar dem som har praktiserat yoga, andningsträning och meditation under minst 2 terminer och/eller har gått en "nybörjarkurs". Du är har utövat någon form av solhälsningar, stående, sittande och liggande övningar synkroniserat med din andning. Du är även van att ta hänsyn till din själv och dina förutsättningar och behov. Lyssnar på din kropp och gör dig bekväm i komfortabel i positionerna.  

När: Vilevayoga
Tisdagar: klockan 19.00-20.30 - 90 minuterklass.
2017
Oktober: 
November: 7:e, 14:e, 21:a och den 28:e.
December: 5:e.
2018
Januari: 9:e, 16:e, 23:e och 30:e.
Februari: 6:e och 13:e.

Var: Niastudion Verkstadsgatan 2b i Höganäs (outlet området) i Lilla Salen.

Bokning: Skicka en ett meddelande till vileva@telia.com eller fyll i formuläret längst ner på denna sida, och meddela att du vill delta på den öppna yogaklassen så bekräftar jag din bokning om det finns plats. 
Föredrar du att ringa går det bra på mobil: 0702950454. 
Kom ihåg att din plats är bokad först när du har fått en bekräftelse på din bokning.
Boka klassen senast 12.00 samma dag.
För att klassen ska bli av behövs 6 anmälda. Om klassen inte blir av meddelar jag det senast 12.30 samma dag via din anmälda mejladress. Om du inte hör något från mig så genomförs klassen.

Pris/betalning: För en 90 minuters yogaklass  betalar du 200 kr.
För 75 minutersklass 180 kr.
Bankgiro 318-8182 eller till Swish-nummer 123 056 57 13 Johanna Lorentzson.
Kom ihåg att skiva ditt namn och vad betalningen avser. Du betalar för klassen efter 12.30 samma dag för då vet vi om klassen blir av och tillräckligt många har anmält sig för att klassen ska genomföras.

Avbokning: Bokad plats kan avbokas fram till 12.00 samma dag som yogaklassen genomförs. Därefter är bokningen bindande. Om du har bokat dig och avbokar efter 12.00, eller inte avbokar dig och inte kommer till klassen, skickas en faktura på kostnaden för din bokade plats.

Praktiskt om yogaklassen:

  • Du yogar barfota i mjuka sköna kläder som du kan röra dig fritt i . Ta gärna med dig tröja och strumpor till avslutningen
  • Ät gärna en större måltid mer än 2 timmar innan klassen och bara något lätt före så att du undviker att känna dig mätt.
  • Ta gärna av dig halsband och ringar.
  • Yogamatta, filtar, block, bolster finns att låna och ingår i yogakostnaden.
  • I studion finns omklädningsrum och dusch.
  • Det finns te och nötter efter klassen som ingår i yogakostnaden.
  • Meddela mig om du om du har några skador eller besvär som kan påverka din yoga.
  • Du är själv ansvarig för att din fysiska och psykiska status är sådan att du kan delta i yogaklassen. Tänk på att du anpassar alla postioner till din kropps förutsättningar.
  • Förkylning smittar lätt, särskilt under sjukdomens första dagar. Därför är det bra att på olika sätt försöka förhindra att smittan sprids, till exempel genom att tvätta händerna ofta och undvika att vara för nära andra. Stanna därför hemma från yogan de första dagarna vid symtom och vila och ta hand om dig.


Varmt välkommen till sköna yogaklasser!

Vileva, Johanna Lorentzson

Vilevayoga