Workshop

Workshop lördag & söndag den
(ingen planerad workshops just nu. Är du intresserad av någon nedan skicka ett mejl till vileva@telia.com)

Vad är Yoga? 
Beskrivning: Har du någon gång funderat på vad yoga är och kan vara? När utövar du yoga. Under denna kurs går vi igenom vad yoga är historiskt och filosofiskt fram till idag. Vi belyser även yoga ur ett framtidsperspektiv både på grupp och individnivå. Frågor som när utövar jag yoga? Vad kan jag ha yoga till i mitt liv? och Vad är syftet och avsikten med yoga? kommer att tas upp på kursen. 
Vi varvar i kursen mellan samtalsformen där vi gemensamt i en dialog "satsang" med samtalsledare (kursledaren) belyser frågorna med praktiska övningar. Målet är att du ska få en djupare inblick i yoga och vad yoga är och står för - när utövar jag yoga kommer att bli besvarad.
När:
Var: Niastudion Verkstadsgatan 2b i Höganäs (outlettområdet).
För vem: För dig som är nyböjare och vill veta vad yoga är och för dig som är van yogautövare och som vill ta din yoga ett steg till i din utvecklingsprocess.
Investering:

Anmälan: Du anmäler dig genom att skicka ett majl till vileva@telia.com. Därefter betalar du kursavgiften på 895 kr till Bankgiro 318-8182 eller till
Swish-nummer 123 056 57 13 Johanna Lorentzson. Kom ihåg att skiva ditt namn och vad betalningen avser.
Du har garanterat din plats på kursen när din betalninga har kommit in. Om betalningen inte är bokförd på vilevas konto två dagar efter din anmälan så annuleras din bokning. Tänk på att din bokning är bindande och att återbetalning sker endast vid sjukdom och då mot uppvisande av läkarintyg.
Kursledare: Johanna Lorentzson som arbetar som Hälsovetare och yogalärare.
Praktiskt: Ha på dig mjuka sköna kläder som du kan röra dig fritt i. Du är barfota, men skönt kan vara att ha med dig strumpor och en tröja som håller dig varm under meditationerna. Har du en egen yogamatta tar du med dig den. För dig som inte har tillgång till en yogamatta finns det att låna i yogastudion. Här finns även filtar och bollster för alla att låna. I studion har du tillgång till omklädningsrum.
Max och Minst antal deltagare: Max antal deltagare är 20 stycken och minst antal deltagare är 10 stycken. Vileva har rätt att ställa in kursen om minst antal deltagare inte uppnås, och då återbetalas din kursavgift.Workshop 

Andas & Lever – Livskraft. Du andas för att leva.
Livskraften finns inom dig och andningen ger liv och skapar balans både fysiskt och psykiskt.
Under många år har forskningen om andningens betydelse för hälsan pågått och intensifierats över hela världen, och idag vet vi att kvalitativ andning har en viktig betydelse för din hälsa.
Idag lever många människor ett liv där det hälsofrämjande andningsmönstret har gott förlorat. Oftast har vi ett andningsmönster som stressar kropp och sinne och skapar obalans och sjukdomar.
Under denna lördag får du inspiration och insikter om på vilket sätt och varför en hälsosam andning kan påverkar din livskraft.
Hur du med hjälp av andningen kan påverka dig själv både kroppsligen, mentalt och ”andligen”. Vi övar – Andas, Mediterar och använder restorativ yoga och samtalar om Andning och Liv.


En helg i lugnets tecken där du landar i dig själv och får öva dig i att andas för att leva. Du får förståelse för andningens vitala kraft.
Jag heter Johanna Lorentzson och jag är nyfiken på vad som påverkar din hälsa positivt både mentalt och kroppsligen.  Min intention är att inspirerar dig till nyfikenhet om vad andning är -kan vara, kännas och framför allt göra för dig i ditt liv.
Jag arbetar som Hälsovetare och har Yoga, Andning och Meditation som livsinspiration och yrke. 

När: 
Var: Niastudion i Höganäs, Verkstadsgata 2b.
För vem: För alla oavsätt tidigare efarenheter. Denna kurs passar också dig som aldrig praktiserat yoga förut och för dig som är van yogautövare. 
Investering: 
Anmälan och Betalning:Du anmäler dig genom att skicka ett majl till vileva@telia.com. Därefter betalar du kursavgiften på 895 kr till Bankgiro 318-8182 eller till
Swish-nummer 123 056 57 13 Johanna Lorentzson. Kom ihåg att skiva ditt namn och vad betalningen avser.
Du har garanterat din plats på kursen när din betalning har kommit in. Om betalningen inte är bokförd på vilevas konto två dagar efter din anmälan så annuleras din bokning. Tänk på att din bokning är bindande och att återbetalning sker endast vid sjukdom och då mot uppvisande av läkarintyg.
Praktiskt: Ha på dig mjuka sköna kläder som du kan röra dig fritt i samt strumpor (du har inga skor på dig). En varm tröja och strumpor är också skön att ha med dig till avslappning och meditation. I studion kan du låna yogamatta och filt. Har du egen yoga matta tar du med den.I studion finns omklädningsrum och dusch.

Kursledare: Johanna Lorentzson som arbetar som Hälsovetare och yogalärare.

Varmt välkommen till en vital och skön andningskurs!

Johanna Lorentzson
Vileva.se