Yoga är resan i dig själv (självet), genom dig själv, till dig själv...

VIlevayoga

När du utövar VILEVA Yoga har du har möjlighet att att ta hand om dig själv, - ditt sinne, nervsystem och hela din kropp. Du anpassar övningarna utifrån din egen kropp och dina behov där du är i din utveckling. Som redskap har du andningen, mediationen, yogapositonerna i både i stillhet och i flödande sekvenser som solhälsningar kopplade till stående, sittande och liggande positioner.
VILEVA Yoga bygger på klassisk Hatha,vinyasa, yin och restorativ yoga. Kom och upplev dig själv och rensa och balansera dig fysiskt, mentalt och i din själsliga kropp. Yogan är en aktiv mental och fysisk yogaform, där du guidas genom olika fokusområden där andningen är central i meditationen och ger dig medveten närvaro i tanke, känsla och handling. Du använder din fysiska kropp för att utmana dig själv där du är för att underhålla och bygga dig stark och uthållig likväl som rörlig och smidig med ett balanerat sinne i harmoni med dig själv och det som är.
VILEVA Yoga kan du ha till vad som helst, du väljer intention och det är din upplevelse i mötet med dig själv. Du guidas med frihet så du har möjlighet att flölja ditt hjärta i varje andetag.
Kom som du är och möt dig själv som den du är, du behöver inte vara något, eller någonting, utan du upplever och accepterar, tar ett steg i taget för att andas och leva i kärlek. 

Varmt välkommen till en skön yogastund,
(följ de olika länkarna under Vilevayoga uppe i fältet och läs mer om kurser. klasser och workshops)

Johanna Lorentzson