Yogaresa till Andros i Grekland lördagen den 12 maj till lördagen den 19:e maj 2018.
I resans pris ingår:

 • Alla Yogaklasser och Yogafilsofi/satsangklasser
 • 1 guidad vandring.
 • 6 st frukostar. 5 st luncher. 5 st middagar.Frukost med yoghurt, gröt, ägg, bröd, ostar, grönsaker, nötter, frön och frukt. Allt från Andros. Balanserad goda, stadiga och enkla luncher/middagar med Grekisk inriktning. Allt med underbara grönsaker och baljväxter. Till middag serveras gott porlande vatten från villa Hydroussas vattenkälla samt underbart fruktigt mineralrikt vin från cykladerna.
 • Det ingår även vatten, te och kaffe och frukt under hela veckan utöver måltiderna.
 • Städning varje dag och byte av handukar varje dag och lakan 2 gånger i veckan. Poolhanduk och tvättservice av dina privata kläder ingår i resans pris. Tänk på att packa lätt för att du kan lämna din kläder för tvätt under veckan.


Boende i Privat villa:
Priset gäller Boende i ett delat dubbelrum, vill du boka ett eget rum tillkommer en extra kostnad. Tänk på att villa Hyoudrossa är en fantastisk upplevels i sig och har fått flera utmärkelser och internationella artiklar för sin vackra utformning, läge och restaurering. Det är en privat gård/villa som har varierade rumstorlekar och storlek på dubbelsängarna. Villan ligger i flera nivåer med 7 olika uteplaster och innegårdar. Flera av rummen ligger intill huvudbyggnaden har egen ingång. Fyra av rummen har eget badrum och dusch. Ett dubbelrum delar badrum med två enkelrum och dessa har också gemensam ingång och ett eget lite kök. Gården är vald just för detta ändamål för att det är en upplevelse i sig att besöka, bo och vistas här, något utöver det vanliga. Villan är stor och har fantastiska platser för yoga, middagar, bad i poolen med utsikt över Korthia by, bergen och havet.

Resan kostar (pris inklusive moms):
Delat dubbelrum: 9 900 kr/per person
Eget rum: 10 900 kr/per person.

Med reservation för kursförändringar i euro kan boende både komma att justeras. Justeringen sker i samband med slutbetalningen av resan.

Kursdatum 20180112 - 1 euro 9.8203. 

I resans pris ingår inte:
Flygresa och transfer.
Reseförsäkring, - sjuk och olycksfallförsäkring samt avbokningsförsäkring. Se över ditt försäkringsskydd innan du bokar.
Lunch på ankomst - och avresedagen. 
Onsdagens lunch och middag som är fri att disponera själv vid egen - eller gemensam utflykt med övriga.
Fredagens middag då vi äter på lokal restaurang då var och en betalar själv, samt middagen på avresedagen.

Ingår inte i resans pris men kan väljas till:


Transfer tur och retur hamnen på Andros till boendet. Samt att du under veckan har möjlighet att  sammordna gemensamma utflykter och åka med bussen: 80 euro per person. Meddela om du vill boka till transfer vid din bokning. Kostanden betalas på plats i euro. 


Du har möjlighet att boka och betala olika massgebehandlingar som yogamassage och klassisk svensk massage samt spabehandling på plats.

Cykeluflykt och du hyr din egen cykel.


Bokning och betalning

 • Du bokar dig genom att skicka ett meddelande till vileva@telia.com eller fylla i formuläret nedan och meddela att du vill boka din plats på resan och ange namn, adress, e-postadress och mobilnummer. Om du vill kan du även ringa till 0702950454 och boka din resa.
 • Därefter sätter du in anmälningsavgiften 1500 kr till Bankgiro 318-8182. Ange som meddelande ”Resa Andros 2018 och ditt namn”.
 • När pengarna har bokförts på bankgirot är din plats garanterad. Då skickar vi dig en slutlig bokningsbekräftelse och kvitto på anmälningsavgiften samt faktura på slutbetalningen.
 • Senast den sista mars 2018 gör du din slutbetalning för resan, till Bankgiro 318-8182. Skriv som meddelande ”Slutbetalning Resa Andros 2018 och fakturanummret och ditt namn”.
 • Sista anmälningsdagen är den 30 april 2018. Bokar du efter sista mars betalar du in hela resan vid bokningen. När du bokar dig skickar vi dig ett faktura som betalas inom 3 dagar. Om betalning inte sker är resan avbokad.
Vi har begränsat antal platser och därför gäller din bokning först då anmälsningsavgiften har betalats in.
Minsta antal deltagare, för att resan ska genomföras är 8 personer.
Vileva har rätt att ställa in resan om inte minsta antal har uppnåts. Om antalet inte uppnåts återbetalas din anmälningsavgift. 
Viktigt! Vänta med att boka och betala flyg tills du har fått bekräftat att resan genomförs.

 

Avbokningsregler:
Bokningen av resan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte.
Därför är det viktigt att du ser till innan du bokar att du har en giltig avbokningsförsäkring.
Se över din hemförsäkring vilka avbokningregler som gäller.

Flyg & Transfer:

Flera bolag flyger till Athen. Här är några tips:

www.norwigen.se & www.sas.se. fler flyg på www.destination.se www.flygstolen.se  www.flygvaruhuset.se

 • När du har bokat dig för att följa med på resan och betalat din anmälningsavgift, väntar du med att boka ditt flyg tills du har fått en bekräftelse på att resan kommer att genomföras.
 • Från Athens flygplats tar du sedan buss eller taxi till Rafina som tar ca 30 minuter för ca 4 euro för buss och ca 32 euro för taxi.
  Där avgår båt till Andros som tar ca 2 timmar och kostar enkel resa 17 euro. Båten avgår på morgonen (ca 8.00) och eftermiddagar (ca 17.30), (hem från Andros på söndagen den 18 juni ca 14.45)
   Boka din färjebiljett i förväg för att vara säker på att du kommer med. Tidtabellen för färjorna har inte kommit ut ännu, men tiderna ovan har gällt i många år. Nedan har du en länk till färjebolaget där du kan bevaka när tiderna kommer ut och du kan köpa din båtbiljett.
  Om du flyger kvällen innan är det perfekt att bo kvar på AVRA hotel i Rafina som ligger direkt vid båthamnen. En natt i delat dubbelrum ca 260 kr per person - boka på booking.com. Eller ta kvällsfärjan ut till Andros och bo på Andros första natten från lördag till söndag.
 • Om du flyger på söndagen så behöver du se till att du åker med sista färjan till Andros.
 • När du kommer i land på Andros tar du en taxi (ca 45 euro enkel resa) eller bussen (ca 4 euro enkel resa) till boendet som tar ca 45 minuter. När du har bokat dig för att följa med på resan kommer du att få adressen till Villa Hyoudrossa.
  • Från boendet till närmast by - Ormos Korthi Bay där det finns affärer, strand, tavernor och Kaffer med mera, och dit  är det ca 5 km. Från villan är det en underbar promenad med utsikt över havet och byn.
   Taxi från Villa Hyodrossa och Ormos Korthia Bay kostar ca 6 euro enkel resa.
   Prisvärt och bekvämt är att hyra bil från hamnen på Andros för ca 1800 kr/veckan med full försäkring och fria mil. Då kan du ta dig var du vill på ön som är fantasikt att åka runt på. Du lämnar sedan din hyrbil igen i hamnen när du reser med båten tillbaka till Rafina.

    

Länkar:
www.fastferries.com
www.openseas.gr/en/index.html
http://www.kalimera.se/ sök och läs mer om Andros

Har du frågor om resan kontakta mig vileva@telia.com eller 0702950454

Varmt välkommen på en härlig yogaresa på en fantastisk magisk plats i Grekland! 

Johanna Lorentzson
Vileva.se

Med reservation för ändringar.

 

Bilder tagna från yogaresan på Andros i maj 2015