Sista anmälningsdatumet för resan är den sista april.

Yogaresa den 12 maj till 19 maj 2018

Andros i Grekiska övärlden- Cykladerna

Upplev Korthia - Amonkoulio på Andros och magiska villan Hydroussa!


En RESA fylld av njutning, Yoga , återhämtning, reflektion, glädje & gemenskap. I en fantastisk & underbar miljö på Andros, långt bort från massturism. På en gård med anor 600 år tillbaka i tiden, i traditionell sten med pool, där du kan sträcka ut blicken ut över berg, hav och natur, och varje detalj förstärker upplevelsen.

Kreativ lustfylld och lekfull yoga och utveckling för både kropp och själ, - på yogamattan vid poolen och på taket med underbar usikt över dalen och det Azur blå havet. Vandring i dalen och på på stranden. YOGA i alla dess former som förenar hela dig – Hatha Vinyasa, Lugn & expanderande Yin, andning och meditation, samt återhämtande Restorativ YOGA som är en skön återhämtare. Vi blandar olika yogastilar. Du väljer att vara med på det du känner för och anpassar till dig själv och ditt behov .
När du utövar VILEVA Yoga har du har möjlighet att att ta hand om dig själv, - ditt sinne, nervsystem och hela din kropp. Du anpassar övningarna utifrån din egen kropp och dina behov där du är i din utveckling. Som redskap har du andningen, mediationen, yogapositonerna i både i stillhet och i flödande sekvenser som solhälsningar kopplade till stående, sittande och liggande positioner.
VILEVA Yoga bygger på klassisk Hatha,vinyasa, yin och restorativ yoga. Kom och upplev dig själv och rensa och balansera dig fysiskt, mentalt och i din själsliga kropp. Yogan är en aktiv mental och fysisk yogaform, där du guidas genom olika fokusområden där andningen är central i meditationen och ger dig medveten närvaro i tanke, känsla och handling. Du använder din fysiska kropp för att utmana dig själv där du är för att underhålla och bygga dig stark och uthållig likväl som rörlig och smidig med ett balanerat sinne i harmoni med dig själv och det som är. I  Vileva Yoga finns alla praktiska aspekter av yoga med; fysiska övningar, andningsövningar, meditation samt yogans filosofi. Här är det ditt andetag som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna och sinnet stillas. I alla yogaklasserna , anpassas yogan så långt det går efter den enskilda individens behov. Och du själv anpassar yoga till det du behöver och till din kropps förutsättningar.  

Utöver det kan du boka massagebehandlingar (Klassisk massage och Yogamassage). Behandlingarna bokar och betalar du på plats.

Att resa själv & resesällskap
Det är inga problem att resa själv - det är snarare en möjlighet! På denna resa får träffa nya människor och får även tid att få lära känna dig själv. Yoga handlar om självkännedom. Att bli medveten om vad just jag behöver för att må bra. Här finns det utrymme för egen tid och samvaro. 

Vi kan hjälpa till med tips om resesällska om du vill!  

Läs mer om:
Plats & Boende
Dagschema
Pris & Bokning

Varmt välkommen!

Johanna Lorentzson

Johanna Lorentzson - Hälsovetare och yogainspiratör. Din reseguide och yogaledare/massör.