Båt & segling

Du seglar på ca 12 meters Katamaran som har en fantastisk komfort, stabilitet och utrymme.
En Katamaranen är stabil i vattnet på grund av att den är bred och har två skrov vilket gör att den inte "kränger" sida sida som en enskrovsbåt gör. Utan Katamaranen går stadigt i vattnet.
Det är också mer privata utrymmen på båten eftersom två skroven är helt sparerade från varandra.
Vår Katamaran har 4 dubbel cabiner med egen toalett/dusch. Fullt utrustat kök och salong inne och ute samt gott om utrymme för att solbada och yoga.
Vill du ha mer deltaljerad information och bilder på layout av båten så registerar du dig nedan så skickas detta till dig.

Oavsätt tidigare seglarefarenheter är du välkommen ombord att njuta som passagerare. Du tar del av seglingen så mycket eller lite du vill. Vill du lära dig mer om segling så är du välkommen.

YOga, andas, meditera, hav, vind & sol

Från första stund som du utövar yoga känner du dig full av enerig och livskraft. Du kopplar av och känner dig stärkt. Du mår bra innefrån och ut och du är nära dig själv och livet. Att yoga på båten och på stranden förstärker din sinnen och du tar kontakt med dig själv och njuter av att vara just har och nu med allt det härliga runtomkring dig. Så varför inte uppleva och erfara denna njutningfulla underbara semester?
Vi har tagit yoga med på en segelbåt så att du kan få just denna känsla av närvaro i en miljö som förstärker livet. Vi utövar yoga två gånger om dagen och följer de behov kropp och själ har just då.
Vi njuter av en 1 timmes yoga på morgonen som väcker oss upp i soluppgången. Vi startar dagen med  meditation och andningsteknik för att fokusera vårt sinne medans naturen är stilla och tyst på morgonen. Vi forsätter sedan med Hatha inriktad stretch för att få igång cirkulationen och ge vår kropp energi för en dag med sol, lek och skoj.

När solen är påväg ner och inte är lika intensiv så tar vi oss till stranden för vår andra yogasession för dagen. Vi mediterar i rörelse i olika yogapossitioner i ca 75 minuter. Vi avslutar sedan med en stilla avslappning på stranden i solnedgången - ren njutning!
Tillbaka till båten och njuter av en middag i solgatan....

Oavsätt tidigare yogaerfarenheter är du välkommen ombord att njuta av livet, naturen och med dig själv och yogan. Du kommer att ta hänsyn till dig själv och de förutsättningar och behov du har. Yogaläraren guidar dig påvägen.

"Kom ihåg att yoga handlar inte om att "bända din kropp in i en position" utan det handlar om vad din kropp behöver. Att hitta vad som känns bra och acceptera dina begränsningar.